Bébikomppal a biztonságos lépésekhez

bébikomp

A 7-8 hónaposnál nagyobb babák egyre többször próbálnak önállóan felkapaszkodni és az első lépéseket megtenni. Ez a fejlődési szakasz nagyon izgalmas a gyermekeknek, hiszen új dolgokat fedezhetnek fel. A bébikomp ebben a korban rendkívül hasznos, biztonságos és nem utolsósorban megkönnyíti a szülők dolgát.

A már felhúzódzkodásra képes gyermek egyre bátrabb és kíváncsibb, szeretne minél több dolgot elérni és helyet változtatni. Ez közel sem balesetmentes, hiszen a kicsi ilyenkor még egyáltalán nem stabil, ráadásul könnyen magára húzhat nehéz tárgyakat a felkapaszkodás közben. A bébikomp az a bizonyos eszköz, amiben a gyermek biztonságosan eltölthet naponta több órát is. Mértékkel használva egyáltalán nem ártalmas a mozgásfejlődésre nézve és kifejezetten jó időtöltést biztosít a használójának.

A globhome.hu webshopban megvásárolható bébikomp biztonságos teret nyújt a játékra, benne ülve a gyermek szabadon, az esés kockázata nélkül járhat a lakásban vagy az udvaron. Strapabíró, szép, nagyon stabil és a babának megunhatatlan.