Az öntöző szórófej több típusa

automata öntözőrendszer ár

Az érdeklődők legtöbbet feltett kérdése a locsolórendszerekkel kapcsolatban, hogy mennyibe kerül a telepítéssel, beállítással együtt? Az automata öntözőrendszer ár nagyon változó és sok minden függ a kert adottságaitól, illetve attól is, hogy milyen elvárásai vannak a megrendelőnek. Nyilván egy kisebb, egyszerűbb kialakítású terület esetében az automata öntözőrendszer ár nem magas.

Azonban, amikor egy komplexebb, méretesebb kertről van szó, akkor bizony nagyobb pénzkiadással szükséges számolni. Azonban legyen kicsi vagy nagy telekről szó, az automatikus locsolórendszer egy kiváló választás, több szempontból is. Először ott a tény, hogy ezzel jóval gazdaságosabban lehet öntözni, így egy idő után garantált a pénzmegtakarítás. Azt sem lehet elfelejteni, hogy a rendszer mindig idomul a kert vízparamétereihez, méretéhez, napos/árnyékos felületeihez és a megrendelő igényeihez.

Ezen sok paraméter, tulajdonság miatt nem lehet egyből megmondani, hogy mennyi lesz az automata öntözőrendszer ár. Ha valaki fajlagos árat ad, például négyzetméterre értődően, akkor az még nem jelent semmit, hiszen sok minden változhat. Aki még több infót szeretne megtudni az automata öntözőrendszer ár témán belül, az látogasson el bátran a vizontokbt.hu oldalra! Itt még többet lehet olvasni a locsolórendszert felépítő tartozékokról, akárcsak az öntöző szórófej kiegészítőkről. Ez egy vagy két modell kivételével egy földbe süllyeszthető eszköz, amelyik a víznyomás hatására emelkedik ki a földből.

Ha pedig az öntözésnek vége, akkor az visszasüllyed a földbe. Az öntöző szórófej több változata beszerezhető. Ezek működés módjától és a felhasználástól függően kategorizálhatóak. Az egyik népszerű fajta a spray típus. Ez nem kerül sokba és nagy intenzitással, esőszerűen juttatja ki a vizet. Ezen öntöző szórófej szórási sugara elérheti a 6 métert is. Ezt csak kisebb területek öntözésére érdemes bevetni. Ott van még a rotoros öntöző szórófej is. Legtöbbször egyetlen vízsugarat lő ki, és azt forgatja a beállításnak megfelelően. Ez már képes a vízsugarat akár 15 méterre is eljuttatni.