Az önjáró szárzúzó nagyban megkönnyíti a munkát

önjáró szárzúzó

A mezőgazdaság különböző ágai szinte mindegyikében rengeteg manuálisan kivitelezett munkafolyamat elvégzésére van szükség. Szerencsére, modern korunk lehetővé teszi ezeknek a teljes vagy részleges gépesítését.

Ott van példának okáért a multifunkcionálisan alkalmazható önjáró szárzúzó, ami a különféle haszonnövények leszüretelése után fennmaradó nyesedékek, gyomok, szárak felaprítására szolgál. A penda.hu webshopban többféle olyan önjáró szárzúzó gépet találhat, aminek a nehéz terepek sem jelenthetnek akadályt. Az árak legfőképpen a teljesítménytől függnek, ami pedig elsősorban a munka elvégzésének gyorsaságát segíti elő. A felhozatalból választható önjáró szárzúzó modellek munkaszélessége 1 és 2 méter között variál.

Gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken, de akár erdészeti gazdaságokban is alkalmazható ez az erős, akár rádióvezérléssel is irányítható önjáró szárzúzó. A szerkezethez igény esetén másféle munkaeszközök is csatlakoztathatóak, ily módon a felhasználhatósága jelentősen megsokasodhat.