Az Almeva termékei kifogástalanok

Almeva

Elsősorban azt kell megemlíteni, hogy a termék beszerzésének érdekében nincs szükség fárasztó utánajárásra, hiszen az online üzletekből egyszerűen megrendelheti, ráadásul igényelheti a házhozszállítást. Az Almeva Flex talpas bekötő könyök a kondenzációs, valamint az alacsony hőmérsékletű kazánok égéstermékének elvezetésekor alkalmazható.

Ez a dolog kizárólag csak abban az esetben történhet meg, ha az égéstér hőmérséklete nem nagyobb, mint 120 Celsius. Ez a remek PPH műanyag rendszer rugalmas, vagyis hajlékony flexibilis csövekből, csatlakozó idomokból áll. Az Almeva EPDM gumitömítést biztosít a termékhez. Túlnyomásos, valamint nagynyomású tüzelő berendezésekhez lett kialakítva.

Érdemes tudni, hogy az olyan szerkezetekhez nem alkalmazható, ahol koromégés veszélye áll fenn. Nedves üzemmódra viszont alkalmas, ami nagy előnyt jelent. Az Almeva a termékekre garanciát is biztosít, ezért Önnek nincs mitől tartania a minőséget és jó működést illetően. A márkáról megemlítendő dolog, hogy 1903-ban alakult Svájcban.