Az after shave minden férfinak kötelező

after shave

A borotválkozás legrosszabb pillanata, amikor a bőr megszenvedi a penge következményeit. Egy jó after shave éppen a borotválkozás utáni pillanatban fejti ki a hatását, így kötelező kiegészítőt jelent, főleg a férfiaknak.

Az arcszesz éppen annyi alkoholt tartalmaz, amennyi a bőr tisztításához kell, így az esetleges apró sebek szinte azonnal eltűnnek róla. Úgy tervezték meg, hogy a legkevesebb illatanyagot tartalmazza, ami gondoskodik arról, hogy ne járjon erős fájdalommal a használata. A legrosszabb esetben egy kis csípést fogunk érezni, de néhány pillanat után elfelejtjük a gondunkat. Ha a vásárlás mellett döntünk, akkor különböző márkák állnak a rendelkezésünkre, de mindig ellenőrizzük az illatanyag tartalmát, ellenkező esetben kellemetlen procedúrává válik a borotválkozás.

Egy jó after shave kényezteti a bőrt és még selymesebbé teszi, hogy teljesen megelégedjünk a borotválkozással. Ettől függetlenül nagyon fontos, hogy mindig minőségi borotvát válasszunk, hiszen a mély vágások nagyon lassan gyógyulnak be.