Agymenők társasjáték a kis Sheldonoknak

Agymenők társasjáték

Bizonyára minden nagyobb gyermek imádja a különféle játékokat és sokan felnőttként sem tudnak leszámolni ezzel a szenvedéllyel, a kártyázással vagy éppen a társasjátékozással. A sorozatfüggőknek bizonyára egyből felkelti a figyelmét a különleges Agymenők társasjáték.

Tulajdonképpen a sorozatra faragták a már jól ismert Monopoly játékot. A társas akár az egész családnak kitűnően alkalmas lehet, ugyanis már 8 éves kortól ajánlják a gyártók. Maga a társas roppant egyszerű, lényegében a szerencsénk fogja majd meghatározni a leendő házaink vagy éppen szállodáink számát, na meg a pénzt.

Az Agymenők társasjáték tábláján a főszereplők láthatóak, akik bizonyára lenyűgözik majd a rajongókat. Emellett a telkek, vagyis a játéktáblán található mezők is a sorozat történetéhez vannak igazítva, ahogy természetesen a bábuk is. Amennyiben Önnek is felkeltette az érdeklődését az Agymenők társasjáték, ne habozzon beszerezni! A jatekotthon.hu weboldalon most akár akciósan is megtalálja az igazán különleges terméket.