A villanykazán kiváló opció a fűtésre

villanykazán

A fűtésre napjainkban számos hagyományos és innovatív lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére. A Renova Electric villanykazán négyféle teljesítményben szerezhető be, a leggyengébb, kisebb házak esetében viszont hatékony a 6 kW, a legerősebb pedig a 24 kW kivitel, ami már nagyobb tereket is fel tud fűteni.

Mindegyik változat költséghatékony, hiszen nincs szükség a telepítéshez kéményseprői és gázszolgáltatói engedélyre, sem pedig évenkénti ellenőrzésre. A korszerű villanykazán eBUS kommunikációval rendelkezik, a szivattyúja nagy hatékonyságú és 8 literes fűtési tágulási tartállyal van ellátva. A működése biztonságos, nem keletkezik semmilyen égéstermék, ennek az elvezetésének a gondja tehát el van vetve.

A folyamatos, szélessávú teljesítménye modulálható, az igényekhez optimálisan hozzáigazítható, a hatásfoka 99,5 százalékos, ami igen magasnak számít. A villanykazán továbbá praktikus, mivel több készülék is sorba kapcsolható, de alkalmazható más forrásra épülő rendszerek kiegészítő hőtermelőjeként.