A spirulina alga por elfojtja az étvágyat

spirulina alga por

Ki ne gondolt volna arra, hogy algát egyen? Ha irtózol a gondolattól, akkor még nem próbáltad a spirulina alga por ízvilágát, ami egészen új dimenziókat fog előtted megnyitni. De ez még nem minden! Az emberek általában azért esznek, mert éhesek vagy unatkoznak.

Azonban nincs annál rosszabb, mint amikor unalomból tömjük magunkat és észrevétlenül szedjük fel a kilókat. A nassolás, a cukros ételek vagy italok, a felesleges (főleg üres) kalóriák megnehezítik a későbbi fogyókúrát is. Az algából készült por azonban megoldást hozhat a problémáidra, mivel amellett, hogy finom, teljesen természetes anyag és az éhségérzetet is elfojtja.

A spirulina alga por legnagyobb előnye, hogy szó szerint elfojtja az éhséget, így nem akarunk majd nassolni. A port leginkább turmixokhoz, müzlihez és joghurthoz lehet hozzáadni, bár a tapasztalatok azt mutatják, sokan a levesekhez is előszeretettel hozzáadják, igazából csak az egyéni ízlésen múlik. Ez a szuper étel tele van ásványi anyagokkal és vitaminokban is igen gazdag.