A sícipő eltérő méretben kapható

Amikor valaki lábbelit vásárol, akkor elsősorban a kényelmet tartja szem előtt. A sícipő esetében sincs ez másként. Ezen a viseleten általában több méretezés van feltüntetve, hogy mindenki egyszerűen megtalálhassa azt, amit keres.

A tökéletes hosszúságról a legjobban úgy lehet meggyőződni, hogy a belsejét kiveszi és belebújtatja a sarkát, amit érdemes addig hátracsúsztatni, amíg csak lehet. Ebben az esetben, vagyis ha így csinálja, akkor a leghosszabb lábujj előtt elegendő helynek kell maradni.

Mégpedig annyit érdemes hagyni, hogy az orrvarrásnál a bélést össze lehessen egyszerűen nyomni két ujjal úgy, hogy a lábujjat ne érintse. Ha a sícipő kiválasztása sikerül, akkor a szórakozás garantált lesz.

Ellenkező esetben elronthatja az egész programot. Nagyon fontos, hogy a lábfejet megfelelően támassza meg. Az sem utolsó, hogy könnyen használható, illetve kényelmes legyen. Javasolt a termék próbálgatását zokniban végezni. A jó sícipő is legalább olyan fontos felszerelés, mint a tevékenységhez használt többi kellék.