A propoliszos méz kettős erővel gyógyít

propoliszos méz

A propoliszról tudjuk, hogy a torok gyógyítója, azonban nem mindenki kedveli a fanyar ízét. A BeoBee propoliszos méz finom, krémes édesség, amiben a repceméz selymessége dominál. Ennek köszönhetően egyszerre élvezhetjük a méz és a propolisz csodálatos hatásait, ráadásul az íze is remek.

A propolisz valódi elixír, a méz pedig olyan szuperélelmiszer, ami természetes antibiotikumként is helytáll. Nem csoda, hogy ez a remek kombináció egy bomba a vírusok és káros baktérium ellen. A hideg hónapok kemény időszakot jelentenek a megfázások miatt, ezért érdemes magunkat felvértezni a legjobb természetes immunerősítőkkel. A propoliszos méz kétségtelenül ezek közé tartozik, ráadásul remek az ár/érték aránya is.

Érdemes tudni azt is, hogy ez a készítmény még sok más betegség ellen is kiváló, mint a gyomorhurut, de prosztata gyulladásra, húgyúti fertőzésekre is bevethető. A propoliszos méz gyerekeknek is nyugodtan adható, főleg az influenzás és megfázásos hónapokban. A beobee.hu webáruházból többféle kiszerelésben megrendelhetjük.