A Polymaker Polybox szárazon tartja a 3D szálakat

polymaker polybox

3D nyomtatóhoz mindig szükséges a 3D festék, ami valójában egy vastagabb és színes műanyag damilhoz hasonlít. Ha nem akarjuk, hogy a nyomtatáshoz használt filament kiszáradjon, akkor mindenképpen kell egy Polymaker Polybox is!

Egyesek úgy oldják meg a pára okozta problémát, hogy külön szárítót vetnek be, azonban a márkás doboz kényelmesebb megoldást nyújt ennél. A Polyboxot úgy tervezték, hogy előteremtse az optimális környezetet a nyomtatáshoz, ami a téli hónapokban különösen ajánlott. Magyarországon nem kell a túlzott páratartalomtól félnünk, azonban még így is érezni fogjuk a nedves szálak kárát, ami megnehezíti a nyomtatást.

A Polymaker Polybox az összes 3D nyomtatóval kompatibilis és több nyomtatáshoz használt szárat is szárazon tud tartani. Vásárlás előtt nézzük meg, hogy milyen súlyú szálakkal kompatibilis, mivel nem mindegy, hogy az 1 vagy 3 kg csévetestet fogjuk-e belerakni. Ez a praktikus doboz 20 ezer Forint alatt is beszerezhető, úgyhogy jó szolgálatot tesz a nyomtató mellett.