A Monopoly játék generációk nagy kedvence

monopoly játék

Az izgalmas társasjátékokat szinte mindenki imádja. A megunhatatlan Monopoly játék minden generáció nagy kedvence, hiszen szórakoztató, izgalmas és tanulságos egyszerre. A fordulatokban gazdag, kicsit szerencse, kicsit taktikai társassal egy percig sem lehet unatkozni. Pénzre és vagyonra szert tenni bárki szeretne.

Ha a való életben ez nem mindig jön össze, a Monopolyval lehetséges. Ez ugyanis a szerencsén, az ügyességen múló pénz- és vagyonszerzés témájával működik. A Monopoly játék igényel egy kis taktikát, fondorlatot, így néha okozhat némi sértődést is. Nem érdemes sokáig haragudni a játékostársainkra, hiszen a következő fordulóban bebizonyíthatjuk, hogy a bankjegyek, szállodák, egyéb ingóságok és ingatlanok is hozzánk húznak.

A játék már rengeteg tematikában megjelent, így kipróbálhatjuk a Fortnite, Trónok harca vagy a Gyűrűk ura kiadású Monopoly társasjáték típusokat is, de a kultikus sorozat, a Jóbarátok hangulatát is felidézhetjük a családdal, barátokkal. Megvásárolni ezeket a jatekotthon.hu webshopból lehet.