A legjobb whisky fajták összegzése

whisky fajták

Amennyiben az alkoholos italok irodalmát nézzük és nemcsak magyarországi viszonylatban, hanem ami a világot illeti, akkor néhány lényeges fajtára szűkül a választási lehetőség. Például a whisky fajták kimondottan kedvenc témája szokott lenni az íróknak és még mondhatni a borokat is ide lehet sorolni, vagyis a népszerűbbek közé, de ez nem minden típusról mondható el.

Aki szereti képezni magát vagy valamilyen okból csillapíthatatlan szellemi étvágya van az alkoholos italok irodalmát illetően, annak jó hír, hogy már van néhány olyan könyvesbolt, ami kifejezetten nagy figyelmet fordít az ínyencek ebbéli érdeklődésének a kielégítésére.

Ez nem feltétlenül hazánkban valósul ugyan meg és az sem árt, ha valaki tud és hajlandó angolul olvasni, mert sajnos szembe kell néznünk a tényekkel, meg a trendekkel, hogy sokkal inkább a nemzetközi piacokon van meg a méret az efféle szakirodalom kiadására. A whisky fajták azonban ma már az interneten is nagyon részletesen lenyomozhatóak, nem is muszáj könyveket vásárolni ilyen célból.