A különleges, mágikus színváltós bögre

színváltós bögre

Amikor van pár perc szünetünk és úgy gondoljuk, hogy azt kávézással vagy teázással fogjuk eltölteni, akkor ez idő alatt sem kell csak bambulni magunk elé unatkozva. Ha van egy vagány, egyedi színváltós bögre, ami hő hatására megváltozik a kezünkben, akkor máris jobb kedvre derülhetünk.

Ilyet ajándékozhatunk másnak is, olyannak, aki szereti a különleges dolgokat. Odaadjuk neki, mint sima csészét, aztán amikor a forró itallal tele lesz, előtűnik a minta rajta, mi pedig örülhetünk, mert mosolyt csaltunk valaki arcára. A színváltós bögre gyerekeknek is tökéletes meglepetés. A meleg folyadék bögrébe kerülése után figyeljük meg a kis arcokat, hogy milyen boldogok lesznek!

Ezek csak forró folyadék hatására változnak át, a langyos víz nem segíti a „varázslatot”, tehát a lurkóknál azért figyeljünk oda, nehogy a nagy örömben magukra öntsék. Reggelente egy ilyennel a kezünkben, amiben ott a kedvenc italunk, jó egy kicsit elmerengeni. A színváltós bögre bárkinek jó ajándék, aki naponta szeret forró kávét vagy teát szürcsölni.