A kotyogós kávéfőző megint felkapott lett

kotyogós kávéfőző

Ki ne emlékezne rá, amikor a nagyszüleink literszámra készítették a finom és erős kávékat?! Úgy tűnik, hogy a kotyogós kávéfőző újra divatba jön és ma is kedvünkre használhatjuk. De vajon miért lettek megint népszerűek? Egy olyan világban élünk, ahol mindennek egyre magasabb ára van.

Ha bemegyünk a boltba, akkor fájó szívvel fizetjük ki a dolgok árát, főleg, ha pár évvel ezelőtt még fele annyiért vásároltunk. Most úgy tűnik, hogy a ruhák mellett, az ételek is mennek felfelé és sajnos ki kell választanunk, hogy mit teszünk az asztalra. Innentől kezdve figyelnünk kell, hogy a spórolás ne menjen a minőség kárára. Ha például nem veszünk egy kiló paradicsomot az egyik héten, akkor beszerezzük a másikon.

Ugyanez elmondható a kávéról is, bár azzal a különbséggel, hogy kedvező áron is megoldhatjuk a kóstoló lényegét. A kotyogós kávéfőző nagyjából 5000 Forint közül mozog, tehát a többi géphez képest teljesen megfizethető ára van. A működtetése szintén pár forintból kijön, ami újabb előnynek számít.