A hajhullás megállításának legbiztosabb módja

Forrás: himgeurope.com

Az egészséghez és a fiatalsághoz hasonlóan a legtöbbünk magától értetődőnek veszi a hajszálait is – legalábbis addig, amíg ki nem hullanak. Sok embernek a hajbeültetés segít visszanyerni azt, ami teljesen vagy részben elveszett.

Mi az a hajbeültetés?

Egy olyan modern sebészeti eljárás, amely során a fejtető hajhiányos területeit hajszálakkal fedik be. 1950 óta végeznek az orvosok ilyen beavatkozásokat, az utóbbi időben a hajbeültetési technikák sokat fejlődtek.

A beavatkozás mindig hajvágással kezdődik, majd következik a hajszálak kinyerése, utána pedig azok beültetése a kopasz területekre. A HIMG hajbeültetési klinikán több hajbeültetési technika közül is lehet választani, ezek a következők: F.U.E., F.U.E.2, S.H.E. Mindegyik módszer alapja ugyanaz: kis átmérőjű tű segítségével kinyerik a graftokat, majd apró lyukakat vágnak a beültetendő területre, amibe belehelyezik őket, az S.H.E. módszer esetében azonban a gyógyulás gyorsabb, a végeredmény szebb.

A hajbeültetések egy vagy két naposak attól függően, hogy hány hajszálat kell majd beültetni a beavatkozás alatt.

A hajbeültetés után

A hajbeültetésután a fejbőr érzékeny lehet, ezért érdemes néhány napig fájdalomcsillapítót szedni, ha szükségét érezzük. A sebész által felírt gyógyszereket (antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt) is be kell venni.

Az átültetett haj pár héten belül ki fog hullani, de ez természetes folyamat. Az új haj néhány hónapon belül növekedni kezd, a végleges eredményre körülbelül 8-12 hónapot kell várni.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com