A gyerekfotel ma már alapdarab

gyerekfotel

A gyermeked is szeret utánad járkálni, követni a lakás bármelyik zugába? Akkor a gyerekfotel ideális darab lesz! Könnyű, így a csöppség magával tudja cipelni. Tökéletes a játék utáni fáradtság kipihenéséhez vagy mesenézésre a TV előtt. Anyaga könnyen tisztítható, vízlepergetős teflon bútorszövet.

Strapabíró termék, tömörített, magas minőségű hideghabból készült, ezért masszív, nem nyomódik össze. Kényelmes, gyerekbarát ülőalkalmatosság. Többféle színben kapható, így biztos megleled a gyermeked kedvencét a kínálatból. Ha mégis valami egyedire vágysz, annak legyártására is van lehetőség.

Hogy a gyerekszoba kellemes légkört biztosítson a picinek, harmonizálnia kell egymással a gyerekfotel, a gyerekágy, a játéktároló és egyéb kiegészítők. Keressünk gyerekszoba inspirációkat a webshopokban! Fontos, hogy biztonságos legyen, minden sérülés veszélyét jelentő bútort kerüljünk. Ne legyen túl zsúfolt, de ügyeljünk arra is, hogy ne tűnjön üresnek a gyerekszoba. A gyerekfotel igen praktikus kiegészítő.