A Cascade klímában nem lehet csalódni

Cascade klíma

A Gree klímagyártó cég neve mind a lakossági, mind az ipari hűtés területén a minőséget jelenti a világon. A gyártó egyik legkiválóbb terméke a Cascade klíma, ami rendkívül innovatív mivoltának köszönhetően lett a fogyasztók kedvence az egész világon. Ez a márka magában hordozza mindazt, amit egy modern klímától elvárhatunk: minőséget, könnyű kezelhetőséget, modern dizájnt.

A Cascade klíma Black Art modelljének „titán-arany” bevonata a beltéri hőcserélőn, a működési paraméterek drasztikus javulásán túl, a működése folytán az egészségre is kimondottan jó hatást gyakorol. A beépített 5 in 1 szűrő 5-szörös légtisztítást nyújt.

A Vision és Bora modellek alapfelszereltsége pedig a Cold Plasma ionizátor, ami megköti és semlegesíti a pozitív polaritású szennyeződéseket, megöli az ilyen polaritással rendelkező mikroorganizmusokat. A Cascade klíma nem véletlenül a légkondicionáló termékek egyik szupersztárja. A klimaman.hu webáruházban kiváló áron megrendelhető és most 10 év garancia is jár hozzá!