SDS MAX fúrókalapács meglepő újításokkal

A kemény felületeken úgy hatol át, mint forró kés a vajon. Az SDS MAX fúrókalapács előtt nincs akadály. Ez jó hír azoknak, akik nemsokára szeretnének belekezdeni a felújítási munkálatokba a ház közül.

Akár a villanyvezetékek helyének a kivésésére is alkalmas. A betonnal is könnyedén megbirkózik, a megfelelő fúrószár használatával. Az SDS MAX fúrókalapács többfunkciós eszköz, mivel nemcsak ütvefúrásra alkalmas, viszont pontosan ez az, amihez tervezték.

A kényelmes markolatnak köszönhetően, több órányi használat sem fog fárasztónak tűnni. Az ergonomikus kialakítás nagy szerepet játszik abban, hogy a szerszámgépet biztosan lehessen tartani.

A Szerszámoázis kínálatában található SDS MAX fúrókalapács mellé kiegészítők is járnak, ami akár egy szerszámos táska is lehet. A kedvezmények ismét felütötték a fejüket ebben az esetben is. Rengeteg praktikus megoldást alkalmaztak a tervezésénél. A kábelhibák egyszerűek elkerülhetőek az ellenőrző LED segítségével. Az SDS MAX fúrókalapács 16 állítható vésőpozícióval rendelkezik.