Közkedvelt díszítőelem az aranyfüst

aranyfüst

Ajándéktárgyak, kreatív alkotások készítéséhez jó minőségű süthető és levegőn száradó gyurmák kaphatóak a Hobbyművésznél. A kerámiaedények, dobozok, gömbdíszek dekorálására kiválóan alkalmazható az aranyfüst, ami egy vékonyra kalapált metállap. Az 1 mikron vastagságúra vert lap elég lágy lesz ahhoz, hogy idomuljon a különböző felületek alakzatához.

A réz és cink ötvözetből készült arany imitáció lapok 100 darabos csomagolásban érhetőek el az oldalon. Ugyanitt rendelkezésre állnak a modellezéshez szükséges alapanyagok, mint az agyag, a gipsz, a kerámiapor, a hobbi beton, a műgyanta, amiből ékszerek, képek készíthetőek, de találunk öntőformákat, gyertyaviaszt, kellékeket a szappanöntéshez, valamint különféle szilikon és latex folyadékokat, pasztákat.

A Fimo effekt gyurmákból például kiegészítőket, ékszereket, figurákat készíthetünk, ezek égetése elektromos sütőben történik. A tárgyak dekorálásához is gazdag a kelléktár. Az aranyfüst segítségével létrehozott díszítések ünnepi jelleget kölcsönöznek a készítménynek.