Itt megfizethetőek a fogpótlások árai

fogpótlások árai

Az életben bárki szembesülhet azzal, hogy egy vagy több fogát elveszíti. Okozhatja szuvasodás, a fogászati ellenőrzések hiánya, elhanyagolása, baleset, stb. A fogpótlás árai különösen fontosak azoknak, akik akár több fogat is kell helyettesítsenek. A rendelők felkeresése előtt így sokan szeretnének egy hozzávetőleges összeget megtudakolni, hogy nagyjából kiszámítsák a teljes munka költségeit. A legtöbb klinikán a fogpótlások árai természetesen változhatnak, hiszen csak egy alapos konzultáció, állapotfelmérés után lehet pontosabbat mondani.

A Clinica Dentaria rendelőben az első konzultáció egyáltalán nem drága és a pácienseknek lehetőségük van felvázolni a problémáikat, az orvosoknak pedig ezek megoldásait. Mindenképpen érdemes azonban tudni, hogy ennek a klinikának a fogpótlás árai teljesen korrektek, főleg, ha figyelembe vesszük a korszerű módszereket és az orvosok tapasztalatát. Ha Ön is szeretne az árakról, elérhetőségekről, kezelési megoldásokról többet megtudni, akkor keressen rá a fogászat11kerület.hu internetes oldalra!

A rugalmas fogsor hátrányokkal is jár

Nagyon sok fogorvosi rendelő hirdet olyan szolgáltatásokat, termékeket, amelyek nem minden esetben a legjobbak a pácienseknek. A rugalmas fogsor például ilyen. Napjainkban elég gyakran hallhatunk az úgynevezett szilikon fogsor előnyeiről. Ezt a protézist azzal igyekeznek népszerűsíteni, hogy rendkívül flexibilis, így kényelmesebb, ugyanakkor a stabilitása és a tapadása is jobb. Nos, a rugalmas fogsor sajnos csak kismértékben flexibilis, ezért az előbb említett tulajdonságok csupán marketingfogásnak jók, a hátrányairól pedig igen keveset beszélnek.

Ez a fajta protézis drágább, nem javítható, alábélelhető, hajlamos a korai elszíneződésre és ugyanúgy eltörhet, mint a hagyományos fajták. A rugalmas fogsor helyett, jobb a jól bevált típusok mellett dönteni, amelyek a régi tapasztalattal, de korszerű technikával lesznek valóban kényelmesek és gyönyörűek. A Clinica Dentaria a kivehető fogsorok terén is remekel, így nem is érdemes tovább várni a felkeresésével!