Csak okosan a jegygyűrű választáskor!

jegygyűrű

Egy szerelmespár életében hatalmas döntés, amikor az eljegyzés keretében megtörténik a lánykérés. Sokan ezt nem veszik elég komolyan, pedig illene, hiszen jó esetben csak egyszer van erre esély, aminek okán megéri kellő hangulatot biztosítani hozzá.

A jegygyűrű beszerzésén sok minden múlhat, ezért ne kapkodjuk el a döntést! Sokféle változat létezik, de a lényeg mindig ugyanaz. Az örökkévalóságot szimbolizáló kör alakot, a felhasznált anyagok és az ékkő teszi teljessé. Általában fehér vagy sárga arany, illetve gyémánt helyett többségében cirkónia kerül a jegygyűrű központi részébe. Léteznek nagyon decens, visszafogott típusok, valamint sok kővel ékesített virág vagy szív mintát formálók ugyanúgy.

Az ekszerboltom.hu weboldalon gyorsan elmerülhetünk a széles palettában, amiből a személyes igényekhez mérten van esély választani. Az árak tág határok között mozognak, de a jegygyűrű az a befektetés, amin nem éri meg spórolni, ugyanis egy életre szól. Megnyerni szerelmünket az igen kimondására nem mindig könnyű, de a pillanat örökké velünk marad.