Az Acana kutyatáp a minőség csúcsa

Ha igazán jó minőségű eledelt keres a kis házi kedvencének, akkor ismerje meg egy kanadai gyártó termékeit! Az Acana cég filozófiája, hogy a kisállatok ugyanazt a magas minőséget kapják, mint az emberek, vagyis a teljes biológiai szükségletük ki legyen elégítve. Az Acana kutyatáp teljes mértékben eleget tesz ennek az elképzelésnek. Az emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagok közvetlenül a mezőgazdasági és tengeri feldolgozással foglalkozó cégektől származnak.

Tehát friss csirke, marha és hal kerül feldolgozásra az Acana kutyatáp választékát meghatározó állateledelekben. Nem kérdés tehát, hogy ha kedvence egyszer megkóstolja ezeket a termékeket, akkor többé nem akar mást enni.

A bőséges nyomelem és vitamintartalommal rendelkező eledelek minden kutyának tartogatnak ínyenc falatokat. Legyen az akár kiskutya vagy felnőtt, kifejlett példány, az Acana kutyatáp minden állatot a megfelelő módon képes táplálni. Fogyasztásuk hatásaként, a kutyusa sokkal energikusabb, fejlettebb és boldogabb lesz. Kevés ehhez hasonló állatoknak szánt táp létezik a piacon.