Ágyazható sarokkanapé kisebb otthonokba

ágyazható sarokkanapé

A kisebb lakásban élők legnagyobb gondja a helyhiány. A bútorokat is úgy kell megválasztaniuk, hogy azok beférjenek és még maradjon kevés hely a helyiségben. Praktikus megoldás az ágyazható sarokkanapé, ami mindennapos alvásra is használható.

Elterjedt bútordarabok ezek nappaliba, valamint kisebb lakásokba, hiszen összecsukott állapotban többen is elférnek rajta, kihúzva pedig kényelmes fekhelyként funkcionálnak. Könnyen vásárolható komfortos ágyazható sarokkanapé a gyerekagybolt.hu webáruházból. Ezt érdemes felkeresned, ha új, többfunkciós fekvőhelyet keresel. Például a készleten lévő Gergő sarokkanapé L alakú, ágyneműtartós, ami így tágas pakolóhely is.

Fekvőfelülete egyenletes felszínű, nincsenek benne törések, ketten is nagyon kényelmesen alhatnak rajta. További előnye, hogy összecsukott állapotban szuperkényelmes, 90 cm mély, könnyen fel lehet rá kucorodni. Számtalan színben és árnyalatban érhető el ez az ágyazható sarokkanapé, tehát mindenki megtalálja azt a darabot, ami illik a helyiségbe, ahová el akarja helyezni.