A Gabol Reims válltáskával öröm az utazás

Gabol válltáska

A modern világunkban az utazás a hétköznapok természetes részéve vált. Legyen szó a kisebb vagy a nagyobb lélegzetvételű utakról, egy minőségi, strapabíró válltáska egészen biztosan kelleni fog a soron következő kiruccanásunkra. A közlekedés egyik legegyszerűbb módja a repülőgéppel való utazás.

A legtöbb fapados járatra válltáskát is felvihetünk magunkkal a kabinba, akár költségmentesen is, ha tartjuk magunkat az előírt paraméterekhez. A Gabol Reims válltáska előnyös méreteiből adódóan, tökéletesen megfelel a kritériumoknak és a repülőgép ülése alatt is kényelmesen elfér.

A szóban forgó kabintáska kivitelezése okos módon van megoldva, hiszen két rekesszel, egy nagyobbal és egy kisebbel rendelkezik, így a holminkat komfortosan elszeparálhatjuk egymástól. A kisebb rész cipzárral záródik, így biztonságos helyet biztosít a fontosabb iratainknak. A válltáska felhasználóbarát és nemcsak vállon, de kézben is könnyen szállítható. A praktikus kabintáska természetesen az esztétikai értékek terén sem marad el a kívánalmaktól.