A fémfalas medencében élmény a lubickolás

Amíg kellemes meleg van odakint, addig érdemes megragadni a lehetőséget arra, hogy kimozduljunk és hűtsük magunkat. Ezért már nem kell ellátogatnunk egy strandra vagy tópartra, mert otthon is felállítható a fémfalas medence, némi előkészület után. Az elsődleges feltétel a kellő méretű hely megléte.

Ha ez biztosított, akkor válaszuk ki a tökéletes pontot a felállításhoz! Ez ne legyen sem túl árnyékos, de állandón a Nap se érje, mert akkor gyorsan szaporodásnak indulnak benne az algák és elszínezik a vizet. A fémfalas medence a talajra közvetlenül vagy abba belesüllyesztve is telepíthető. Az aljára készítsünk megfelelő vastagságú homokágyat, amibe szépen bele tud süllyedni anélkül, hogy valamilyen éles tárgy kivágná a fóliát.

A fémfalas medence általában az ahhoz való vízforgató rendszerekkel egyszerre kapható, de olykor ezeket külön kell megvásárolni. Figyeljünk oda a részletekre és akkor nem ér minket semmilyen meglepetés. A hideg időszak beköszöntésével aztán a fémfalas medence helyben télisíthető vagy igény esetén, akár össze is pakolható.